Author Topic: Game not loading (6147)  (Read 458 times)

Offline Ronin1791

  • Zombie Food
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
Game not loading (6147)
« on: January 15, 2017, 01:00:20 AM »
I can start the game and create a new world but when I try to create a new character or load a save the game freezes permanently on the "Finalizing and Verifying" stage of the loading screen.

It's the same for the last few builds for me, too.
« Last Edit: January 25, 2017, 03:38:17 PM by Ronin1791 »

Offline Blaze

  • Survivor
  • ***
  • Posts: 635
    • View Profile
Re: Game not loading (6047)
« Reply #1 on: January 19, 2017, 04:43:58 AM »
Looks like they changed the way mods are loaded in the save, but it doesn't work correctly.

Code: [Select]
13:42:31.785 WARNING : opendir [./save//Bagel Sea/mods] failed with "No such file or directory".

Offline Ronin1791

  • Zombie Food
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: Game not loading (6147)
« Reply #2 on: January 19, 2017, 08:56:04 AM »
Ah yeah, just tried and I can start a game with no mods on version 6157.

Offline Ronin1791

  • Zombie Food
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: Game not loading (6147)
« Reply #3 on: January 26, 2017, 07:34:06 AM »
Sorry to bump the thread, especially with what is probably a complete noob question, but does anyone have any ideas about how to fix this? Starting to really miss mods/updates, haha.

Offline nick0010

  • Zombie Food
  • *
  • Posts: 83
    • View Profile
Re: Game not loading (6147)
« Reply #4 on: January 26, 2017, 03:01:08 PM »
wait for it to get fixed

Offline Blaze

  • Survivor
  • ***
  • Posts: 635
    • View Profile
Re: Game not loading (6147)
« Reply #5 on: January 27, 2017, 05:24:51 PM »
Ties into another issue:

It's actually the mod debugger that's doing it. It's not locking up; but whenever there's a mod error from outdated or removed mods, the debugging screen doesn't appear, but you still have to press spacebar to continue.

Offline Ronin1791

  • Zombie Food
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: Game not loading (6147)
« Reply #6 on: January 30, 2017, 01:18:49 PM »
Ties into another issue:

It's actually the mod debugger that's doing it. It's not locking up; but whenever there's a mod error from outdated or removed mods, the debugging screen doesn't appear, but you still have to press spacebar to continue.

Pressing Spacebar fixed it, thanks! Appreciate the explanation/help.